Ανακοινώσεις

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής

Δελτίο Τύπου- Ανακοίνωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο στις 6-7-8 Νοεμβρίου 2015.

Τοπική Ανάπτυξη μέσω της Δημιουργικής Οικονομίας

Τα ενημερωτικά εργαστήρια με θέμα: «Τοπική Ανάπτυξη μέσω της Δημιουργικής Οικονομίας» θα γίνουν στα Χανιά τη Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 (επισυνάπτεται σχέδιο προγράμματος).

AQUA-JAZZ: Η Τέχνη της Τζαζ και η νησιωτική μουσική παράδοση

H ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ANION A.A.E O.T.A) μέλος του Δικτύου «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ», σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει στο πλαίσιο της «Δράσης Β5: Δρώμενα Μουσικής στην Κέρκυρα» του έργου, ένα μουσικό εργαστήριο με τίτλο «AQUA-JAZZ: Η Τέχνη της Τζαζ και η νησιωτική μουσική παράδοση» . Το εν λόγω μουσικό εργαστήριο θα

Αποτελέσματα 3ης πρόσκλησης ενδιαφέροντος

Στην Χαλκίδα σήμερα : 30-9-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, στα γραφεία της εταιρίας «Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε» επί της οδού Λ. Χαϊνά 93, συνήλθε η Επιτροπή Διαχείρισης Τοπικού Προγράμματος Leader Κεντρικής Εύβοιας (ΕΔΠ Leader Κεντρικής Εύβοιας) μετά από πρόσκληση του Προέδρου της η οποία επιδόθηκε αυθημερόν στα μέλη της Επιτροπής λόγω του κατεπείγοντος του χαρακτήρα του θέματος.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Φωτογραφικό έργο και έκδοση: Ο Πολιτισμός της καθημερινότητας και οι αξίες πολιτισμού στα νησιά μας»
Στο πλαίσιο υλοποίησης σχεδίου διατοπικής συνεργασίας με τίτλο «Νήσων Περίπλους: Ο πολιτισμός ως εργαλείο Ανάπτυξης της Νησιωτικής Ελλάδος», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου 421α, του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του ΠΑΑ 2007-2013.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.04.2015, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ "ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ"

Το Δίκτυο «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ», αποτελείται από 11 Αναπτυξιακές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. - ΕΤΑΛ Α.Ε., ως υπεύθυνος εταίρος υλοποίησης της ενέργειας Β.1- ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ζωγραφικής/Εικαστικών Τεχνών - ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ, διοργανώνει ένα πλαίσιο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Λέσβο το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μάιου 2015.

2η παράταση της 3ης πρόσκλησης

Σε συνέχεια της υπ΄αριθμ. 17.1/11-2-2015 απόφασης της Ε.Δ.Π Leader δίδεται παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων έως και τις 12-3-2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναφερόμενα στην 3η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Παράταση της 3ης πρόσκλησης

Σε συνέχεια της υπ΄αριθμ. 17.1/11-2-2015 απόφασης της Ε.Δ.Π Leader δίδεται παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων έως και τις 20-2-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 (1 εβδομάδα).
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναφερόμενα στην 3η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

3η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε προκηρύσσει την 3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Δράσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων) του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (Π.Α.Α) 2007-2013 (Προσέγγιση Leader).
Δείτε την πρόσκληση εδώ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας!