Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή καλλιτεχνών στην Διατοπική Συνεργασία "Νήσων Περίπλους

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ "ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ"

Το Δίκτυο «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ», αποτελείται από 11 Αναπτυξιακές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. - ΕΤΑΛ Α.Ε., ως υπεύθυνος εταίρος υλοποίησης της ενέργειας Β.1- ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ζωγραφικής/Εικαστικών Τεχνών - ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ, διοργανώνει ένα πλαίσιο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Λέσβο το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μάιου 2015.
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε , ως εταίρος του Δικτύου «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ» για την περιοχή παρέμβασης LEADER στο Νομό Ευβοίας, προσκαλεί καλλιτέχνες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα παρακάτω:

Α. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Θα επιλεγεί ένας (1) ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ από κάθε περιοχή παρέμβασης για τα παρακάτω εργαστήρια:

1. Β Τριών (3) ΗΜΕΡΩΝ "MASTER CLASS" ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, με ειδικό θεματικό αντικείμενο που θα αφορά στην Δικτύωση και Νησιωτικότητα. - Ημερομηνία: 22-24 ΜΑΙΟΥ 2015
2. Τριών (3) ΗΜΕΡΩΝ, "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ COMIC», με ειδικό θεματικό αντικείμενο που θα αφορά στην Δικτύωση και Νησιωτικότητα. Ημερομηνία: 25-27 ΜΑΙΟΥ 2015

Τα μέσα και υλικά και το σύνολο των δαπανών που θα απαιτηθούν για την δράση θα καλυφθούν από το πρόγραμμα. Οι δαπάνες μετακίνησης, διαμονής και φιλοξενίας του Εκπροσώπου-Καλλιτέχνη θα καλυφθούν από την ΕΤΑΛ Α.Ε μέσω του Προγράμματος.

Β. ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με Θέμα-Τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ", ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΩΝ.
Θα επιλεγούν τουλάχιστον δύο έργα από κάθε περιοχή παρέμβασης της νησιωτικής Ελλάδας (σε συσχετισμό και με το μέγεθός τους) για να συμμετέχουν στην ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ. Τα έργα θα πρέπει να είναι τα πρωτότυπα, ενώ έχουν διαμορφωθεί προϋποθέσεις, όροι και κριτήρια εικαστικής επιλογής διαθέσιμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, για ενιαία διαδικασία επιλογής βάση αυτών των κριτηρίων. Τα έργα θα εκτεθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ασφάλεια, ενώ θα υπάρξει και πρωτότυπη αφίσα και κατάλογος για την έκθεση.
Ημερομηνία: 15 ή 16-31 ΜΑΙΟΥ 2015 (με πιθανή παράταση), Αναλυτική Περιγραφή - www.etal-sa.gr - www.anevia.gr.

Γ. ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ-ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»
Β.1.1.2 Με τον τίτλο αυτό καλούμε τους Λέσβιους ζωγράφους-καλλιτέχνες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν έργα. Από τα έργα που θα υποβληθούν θα επιλεχθεί ο κατάλληλος αριθμός των έργων που θα λάβουν μέρος στην έκθεση.
Ημερομηνία: 15/16-31 ΜΑΙΟΥ 2015 (με δυνατότητα παράτασης), Αναλυτική Περιγραφή - www.etal-sa.gr - www.anevia.gr

ΣυνημμένοΜέγεθος
Ανακοίνωση1.11 MB
Περιγραφή2.37 MB

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας!